Skip Main Navigation
Page Content
This event has ended

Save This Event

Event Saved

鐘錶業技術交流會【實現您的3D鐘表設計】

Intelligent CAD/CAM Technology Ltd. 智誠科技有限公司

Friday, 7 December 2018 from 14:00 to 17:00 (HKT)

Registration Information

Type End Quantity
鐘錶業技術交流會【實現您的3D鐘表設計】
Date : 7 Dec 2018(Fri)
Time : 14:00 - 17:00
Venue:九龍灣大業街46號職業訓練局九龍灣大樓6樓禮堂
Ended Free  

Share 鐘錶業技術交流會【實現您的3D鐘表設計】

Event Details

智誠科技現與職業訓練局珠寶及鐘錶業訓練委員會、卓越培訓發展中心(精密工程業)合辦【鐘錶業技術交流會 : 實現你的3D鐘表設計】 透過向鐘錶行業業內人士詳細講解最新鐘錶設計趨勢,完整的設計解決方案及具體應用技巧,將創新理念揉合純熟的設計技巧,製造更好的鐘錶產品,取得市場優勢。

2018年12月7日 (星期五) | 14:00 – 17:00 | 九龍灣大業街46號職業訓練局九龍灣大樓6樓禮堂
對象 : 從事鐘錶開發、鐘錶設計、製造中高級工程技術人員,對於鐘錶立體設計感興趣人士

Do you have questions about 鐘錶業技術交流會【實現您的3D鐘表設計】? Contact Intelligent CAD/CAM Technology Ltd. 智誠科技有限公司

When & Where


職業訓練局九龍灣大樓6樓禮堂
九龍灣大業街46號
Kowloon Bay
Hong Kong SAR China

Friday, 7 December 2018 from 14:00 to 17:00 (HKT)


  Add to my calendar

Organiser

Intelligent CAD/CAM Technology Ltd. 智誠科技有限公司

智誠科技有限公司 (Intelligent CAD/CAM Technology Ltd., ICT) 是一家集3D軟、硬件銷售、技術培訓和技術支持的公司。我們的宗旨是運用完善的工程系統、以專業的服務為香港及中國的制造商提供一流的3D解決方案;為制造業的工程從業人員提供優質的3D軟、硬件技術培訓和技術支持;力求我們的客戶在最短的時間內設計最佳的產品。

ICT是Solidworks在中國的首家認證經銷商,是中國首家Solidwork認可的培訓中心。自信,誠信,團隊協作是ICT人員一貫的精神。正是秉承這種精神,經過十多年的持續發展,ICT已在香港、深圳、廣州、東莞、上海及蘇州等地成立了分支機構。

  Contact the Organiser

Interested in hosting your own event?

Join millions of people on Eventbrite.

Please log in or sign up

In order to purchase these tickets in installments, you'll need an Eventbrite account. Log in or sign up for a free account to continue.